Tips om Träning

Anders Hallgren

Anders Hallgren anses vara världens första hundpsykolog. Efter psykologexamen 1971 vid Stockholms Universitet, använde han sedan utbildningen i sitt arbete med hundar.
https://andershallgren.se/om/
Böcker
https://andershallgren.se/bocker/
Blogg
https://dogma.nu/mr-hallgrens-nya-blogg/

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Anders_Hallgren

Alla böcker finns att köpa på Anders hemsida.

IMMI är en branschorganisation för Sveriges hundpsykologer och instruktörer.
IMMI har funnits sedan 1983. Alltsedan dess har IMMI utvecklats och moderniserats.
Endast hundpsykologer och instruktörer som innehar utbildning godkänd av IMMI kan bli medlemmar i organisationen. Våra medlemmar har en dokumenterad och likvärdig utbildning. Våra instruktörer har ofta flera hundra timmars hundstudier i teori och praktik bakom sig; en hundpsykolog har mer än det dubbla.
​ Alla medlemmar har dessutom enats kring en gemensam policy och etik som innebär att varken du eller din hund kommer att behandlas med hårda tag, vi tar avstånd från straffbaserad träning. All träning baseras på modern forskning, kunskap och respekt för individens särdrag. Detta innebär att våra hundpsykologer och instruktörer ställer höga krav på hundens lydnad, men vägen dit, och anledningen till att hunden lyder, ser lite annorlunda ut än traditionell, gammaldags lydnadsträning.
En IMMI-medlem har ett behörighetsbevis som garanti för sin utbildning. Detta behörighetsbevis ska visas vid varje kursstart och vid alla enskilda konsultationer.

Eva Bodfeldt

KURSER & UTBILDNING

Gå kurs för en av Sveriges mest erfarna lärare inom vardagsträning, tävlingslydnad, brukslydnad, jaktlydnad, freestyle och heelwork to music.
Jag hjälper även till när det uppstår problem, stora som små. Jag reser ofta inom och utom Sveriges gränser för att hålla kurser, clinics och föredrag. Alla hundraser är välkomna! 

Det kan vara skönt att bolla funderingar, små som stora – lätta som svåra. Ibland räcker det med ett telefonsamtal, FaceTime men ofta behövs ett eller flera möten.
Kontakta mig på info@evabodfaldt.com så bestämmer vi ett möte. 

https://www.evabodfaldt.com/kurser-utbildningar

Gå gärna in på deras sidor, där finns mycket att läsa och lära och de tar även emot samtal eller om ni har frågor svarar de på e-mail.