Mycket om rasen American Wolfdog

Den här hemsidan ger er mycket mer om rasen, dess ursprung och de olika typer av Wolfdogs som finns.

Funderar ni på en Wolfdog bör ni kunna känna till hur den fungerar mentalt och även hur vargar fungerar. Det är beroende på inte enbart procent utan den stora betydelsen är i hur många generationer tillbaka ligger varg. I Sverige är det godkänt med generation 5 =F5 för en AWD.

Tänk på att en seriös uppfödare kräver flera besök under valparna första 8-10 veckor samt att vid försäljning ska uppfödaren ge er köpekontrakt, kvitto och Stamtavla. Valpen ska vara veterenärbesiktad med 1 vaccination +ID chipp samt gärna Embark & Röntgenresultat på båda föräldrarna.

Läs på den här sidan så ger den er en god start om ni går i tankar att köpa en AWD.

Arnstorpsgårdens Real American Wolfdogs