Information om dagsläget i Wolfdog Sverige

Tyvärr finns det många valpar och omplaceringar som figurerar på Blocket som vi inte har med i föreningen. Många vet heller inte om härkomst och har inte fått varesig stamtavla och köpekontrakt på hundar de köpt av uppfödaren. Några har kommit till Hundstallet Tyvärr och några har vi lyckats omplacera.

Vi har samarbete med Hundstallet men kan tyvärr inte ha full koll på alla. Till er som köpt eller fått en Wolfdog vill vi meddela att vi står till tjänst med att hjälpa till med att hitta stamträd och eventuellt uppfödaren till er hund. Hör gärna av er till oss om ni behöver någon hjälp med det ni undrar över vad det än gäller.

Föreningen är till för ALLA Woldogs och ägare. /Styrelsen

På Arnstorpsgårdens AWD finns specialhjälp att få. https://www.americanwolfdog.se