Valpar väntas

Wilma och Dino väntar valpar omkring den 17-18 maj. Bägge hundarna är röntkade med A höfter och 0 på armbågar, de är också Embarkade ( DNA testade )mot 170 genetiska sjukdomar. Valparna kommer att vara registrerade i Föreningen för AWD pluss stamtavla från American Wolfdog Sverige.

Dino har 9,5% varg i sig och Wilma har Sibirien Husky, Alaskan Malamutte och German Schephard, detta är raserna som alla AWD ska inneha. Wilma har ingen varg i sig men har de andra tre raserna och är därmed blandras. Båda hundarna har stamtavla.

Det här kommer att bli trevliga,friska och lätta familjehundar. Naturligtvis kommer valparna att vara vetrinär besiktade och dolda fel försäkrade.

Hör gärna av er till Ragnhild Christensen Telefon 📞 0707501963


Ett svar till “Valpar väntas”

Kommentarer är stängda.